Foto: Anda Krauze

Latviešu tautas zupa – skābēti kāposti ar atsevišķi apceptiem kartupeļiem 10

Sastāvdaļas
• 1 kg skābētu kāpostu
• 1 kg kakla karbonādes
• mazi kartupelīši ar mizu
• skābais krējums

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katlā ielej pusotra litra ūdens, uzvāra un tikai tad liek gabalos sagrieztu kakla karbonādi, lauru lapas, melno piparu graudus, nedaudz sāls. Vāra, līdz gaļa mīksta. To izņem no katla, bet vārīties liek skābētos kāpostus. Kad tie sasnieguši stadiju, kad ir labi sakožami, bet mazliet kraukšķīgi, zupai pievieno saplucinātus gaļas gabaliņus.

Ja skābētie kāposti gadījušies ļoti skābi, tiem pārlej nedaudz šķidruma un sutina, ik pa laikam pievienojot vēl ūdeni.

CITI ŠOBRĪD LASA

Zupu pasniedz ar atsevišķi uzvārītiem un apceptiem kartupeļiem un skābo krējumu.

Virumā iemet arī pa kādai dzērvenītei.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.