Foto – Anda Krauze

Sautēti teļa vaigi ar dārzeņiem 0

(4 personām)

Teļa vaigus attīra no plēvēm, apcep uz karstas pannas, pēc tam liek katlā, pievieno gaļas buljonu, sarkanvīnu, sagrieztus sīpolus, burkānus (40 g), zaļumus, sojas mērci, sāli, piparus un sautē uz nelielas uguns pusotru stundu.

Reklāma
Reklāma
“Un ko “Lidl”, “Maxima”, “Rimi”, “Senukai”? Iekasē tikai no tautas naudiņu,” pirms “Melnās piektdienas” latvieši atklāj vienu veikalu, kur jādodas iepirkties
Baltkrievija kā nākamā Krima? Galvenā izlūkošanas pārvalde atklāja, ka Lukašenko ir panikā, un šoreiz pie vainas nav Ukraina
VIDEO. “Ainārs Šlesers būs pie varas!” Inga Spriņģe atklātā intervijā skaidri un gaiši pasaka
Lasīt citas ziņas

Vāra biezeni – nomizotus kartupeļus sagriež vienādos gabalos, lai tie būtu gatavi vienlaikus, un liek vārīties. Kamēr tie katlā, uzkarsē pienu (bet nevāra!). Sakapā lociņus. Gatavos kartupeļus sastampā, pieliek sviestu, sāli un pakāpeniski pielej uzkarsēto pienu. Biezenim pievieno sakapātus maurlociņus. Dārzeņus (arī 100 g burkānu) noblanšē un viegli apcep sviestā, pievieno sakapātus ķiplokus un timiānu.

Ēdienu piedāvā restorāna “Neiburgs” šefpavārs TOMASS GODIŅŠ

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.