Izsmidzināmais līdzeklis ir jāierīvē ādā 0

Saules aizsarglīdzeklis, kuru ir paredzēts uzklāt ādai, to izsmidzinot, ir ļoti ērts lietošanā, tomēr arī tas, tāpat kā parasts krēms, ir jāierīvē ādā. Ar parastu izsmidzināšanu ir par maz.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 499
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Lasīt citas ziņas

Tu neuzklāj krēmu, kad plāno atrasties iekštelpās

Daudzi uzskata, ka saules stari netiek cauri stiklam, tomēr tā nav. Ja tu brauc mašīnā vai sēdi darbā pie loga, tavai ādai tik un tā ir vajadzīga aizsardzība, gluži tāpat, it kā tu atrastos uz ielas. Apdegt var arī tad, ja sauli aizēno mākoņi, īpaši pusdienlaikā, tāpēc vasarā katru dienu obligāti ir jāizmanto saules aizsarglīdzeklis.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tu aizmirsti par atsevišķām ķermeņa daļām

Bieži vien saulē apdeg ķermeņa daļas, kurām tu vienkārši neesi uzklājusi aizsargkrēmu vai neesi to darījusi pietiekami uzmanīgi. Uzklājot krēmu uz sejas, muguras, pleciem, vēdera un kājām, neaizmirsti par dažām it kā nesvarīgām vietām: plakstiņi, laukumi aiz ausīm, paduses, ceļgali utt. Starp citu, nedrīkst aizmirst arī par matiem un galvas ādu – arī tiem ir vajadzīga aizsardzība, tāpēc iegādājies atbilstošu aizsarglīdzekli.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.