Foto-Aija Geida

Siera karbonādes
 1

Sastāvdaļas: 200 g svaigā siera (piemēram, Mālpils),
 150 g zirņu miltu,
 1 tējkarote Kalindži sēklu,
 1∕3 tējkarotes maltu melno piparu,
 1∕3 tējkarotes kurkumas,
 1∕3 tējkarotes sāls,
 70 – 90 g ūdens.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Mājas
Māju apsēdušas peles? 15 smaržas, kuras šie grauzēji vienkārši nespēj paciest
Kokteilis
Īpaša enerģija: 4 dzimšanas datumi, kas sevī ietver gudrību no iepriekšējām dzīvēm
Tārps, fekālija vai dupsis? Pirms dod vārdu savam bērnam, padomā vēlreiz: lūk, ko šie populārie vārdi nozīmē citās valodās 2
Lasīt citas ziņas

Bļodā sajauc zirņu miltus ar garšvielām, pamazām pievieno ūdeni, veidojot biezu mērci. Sieru sagriež 0,5 – 1 cm biezās šķēlītēs, apviļā mērcē un cep uz pannas no abām pusēm. Pasniedz siltas kopā ar salātiem un tvaicētiem dārzeņiem, tad šīs karbonādes ir visgardākās. Garša ļoti neparasta, maiga un interesanta.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.