Foto-Aija Geida

Siera karbonādes
 1

Sastāvdaļas: 200 g svaigā siera (piemēram, Mālpils),
 150 g zirņu miltu,
 1 tējkarote Kalindži sēklu,
 1∕3 tējkarotes maltu melno piparu,
 1∕3 tējkarotes kurkumas,
 1∕3 tējkarotes sāls,
 70 – 90 g ūdens.

Kā gatavot?

Kokteilis
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
Mājas
5 lietas, kuras nedrīkst izsviest no mājokļa pat tad, kad tās nokalpojušas
VIP galdiņš paliek tukšs: Putina partneris demonstratīvi atsakās no viņa piedāvājuma, Kremlis spiests taisnoties
Lasīt citas ziņas

Bļodā sajauc zirņu miltus ar garšvielām, pamazām pievieno ūdeni, veidojot biezu mērci. Sieru sagriež 0,5 – 1 cm biezās šķēlītēs, apviļā mērcē un cep uz pannas no abām pusēm. Pasniedz siltas kopā ar salātiem un tvaicētiem dārzeņiem, tad šīs karbonādes ir visgardākās. Garša ļoti neparasta, maiga un interesanta.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.