Raidījums “Rampas ugunis” “RīgaTV24” atspoguļo vienkāršotus uzskatus par medijiem, jo neprasa no veidotājiem augsta līmeņa profesionālismu.
Raidījums “Rampas ugunis” “RīgaTV24” atspoguļo vienkāršotus uzskatus par medijiem, jo neprasa no veidotājiem augsta līmeņa profesionālismu.
Ekrānuzņēmums no TV24

Par profesionālu vienkāršību 15

Diemžēl, saņemot atbalstu raidījuma veidošanai, tā kvalitāte nav uzlabojusies. “Rampas ugunis” piedāvā portreta intervijas. Studijā aicināti sabiedrībā zināmi cilvēki, kas pārstāv dažādas jomas. Raidījumu vada mūziķis Andris Kivičs, kurš atpazīstamību ieguvis agrākās karjeras laikā. Cerība, ka šī popularitāte piesaistīs skatītājus, varētu būt iemesls, kāpēc viņš nokļuvis TV tiešraides studijā.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 68
Krievijas drošības iestādēm “mati stāvus”. No kara atgriežas atbrīvotie cietumnieki – tos nevar savaldīt
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
Lasīt citas ziņas
Raidījums “Rampas ugunis” “RīgaTV24” atspoguļo vienkāršotus uzskatus par mediju veidošanu, jo neprasa no veidotājiem augsta līmeņa profesionālismu. Te nav domāts par intervijas mērķi, tās struktūru, dramaturģiju. Viss ir ļoti primitīvi: studijā apsēžas divi cilvēki, viņi sāk runāties un tā paiet stunda. Kā tas tipiski amatieriem, raidījumā intervija kā informācijas vākšanas metode tiek sajaukta ar interviju kā žanru. Raidījuma vadītājs, kura rīcībā ir daži vienkārši fakti, raidījumā turpina vākt informāciju par viesi. Viņš ir labs klausītājs, tas ir pozitīvi. Tāpēc interesantajiem cilvēkiem izdodas pastāstīt kaut ko aizraujošu.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.