Iepriecināt otru pusīti 0

Mana laimīgu attiecību recepte – otrai pusītei ik pa laikam sagādāt mazus pārsteigumus. Tām nav jābūt dārgām rotaslietām. Var klusītēm piecelties agrāk un pasniegt brokastis gultā, aizsūtīt puķu pušķi uz darbu vai nemanot ielikt kabatā zīmīti ar mīļiem vārdiem. Bet vislabāk kopā darīt kaut ko aktīvu, ļaujoties spontānām idejām. Laižam šodien skrituļot? Braucam uz nakts peldi jūrā? Galvenais, lai abiem nav garlaicīgi.

Reklāma
Reklāma

Ieēst šokolādi

Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
Dārzs
11 pamata lietas, kas jāzina katram dārzniekam
TV24
Slaidiņš: Pieejamā informācija liecina, ka krievu uzbrukums sācis buksēt, jo ukraiņi sākuši aktīvāk reaģēt
Lasīt citas ziņas

Kad ir stresiņš, piemēram, atkārtojot tekstu pirms pirmizrādes, neko nevaru ieēst, vienīgi šokolādi. Vesela tāfelīte aiziet uz urrā! Tā uzmundrina, dod dzinuli. Atplaukstu un nomierinos. Studiju laikā mācoties eksāmeniem, vakarā aizgāja pat trīs tāfelītes.

Efektīvs un viegls enerģijas avots ir arī svaigi spiesta apelsīnu un greipfrūtu sula.

Atpūtināt organismu

CITI ŠOBRĪD LASA

Ik gadu mēnesi pirms Lieldienām atsakos no gaļas, reizēm arī kartupeļiem vai saldumiem. Nepozicionēju to kā gavēni, bet vienkārši kā atslodzes dienas. Tad jūtos vieglāks, enerģiskāks un pozitīvāks. Pavisam izslēgt gaļu no ēdienkartes nevēlos, jo tā man ļoti garšo.

Mārtiņa atziņas

* Ja no rīta apēdu maz, arī pusdienās neko daudz negribas. Savukārt, ja brokastis ir bagātīgas, arī dienas vidū prasās vairāk.

* Novērtēju gan priecīgos, gan skumjos brīžus, jo, tikai piedzīvojot abus, iespējams izbaudīt dzīves garšu. Tikai tad, kad esi izjutis patiesi skumju notikumu, vari novērtēt, cik saldi ir laimīgie brīži, un otrādi.

* Ja esi labā fiziskajā formā, arī emocionāli labi jūties un vari vairāk izdarīt.

* Ir labi aizbraukt pie jūras, lai sakārtotu domas. Viļņu šalkoņa nomierina.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.