FOTO: Shutterstock.com

Skābenes omletē? Kāpēc gan ne? Omlete ar skābenēm, spinātiem un sieru 0

Skābenes iederas ne vien zupā, bet arī salātos, sautējumos, mērcēs un pīrāgu pildījumā. Recepte iedvesmai – garda un sātīga omlete ar skābenēm, spinātiem un sieru.

Sastāvdaļas

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievi uzbrūk Putinam ar vēl vienu neērtu jautājumu, iznīcinot Kremļa mītus
Lasīt citas ziņas

8 olas
2 ēdamkarotes sviesta
pusglāze konservētu zirnīšu
1 ēdamkarote sagrieztu skābeņu
1 ēdamkarote sagrieztu spinātu
1 ēdamkarote sasmalcinātu pētersīļu
1 ēdamkarote kviešu miltu
sāls pēc garšas
rīvēts siers pārkaisīšanai

Pagatavošana

Sagrieztās skābenes, spinātus un pētersīļus sajauc ar zirnīšiem un sautē sviestā. Kad zaļumi saplakuši, tajos iemaisa miltus. Masu atdzesē, pieber sāli un iejauc sakultas olas. Zaļumu un olu maisījumu cep sviestā uz pannas līdz gatavībai nemaisot. Kad olas izcepušās, pārkaisa sieru, pagaida, līdz tas izkūst, tad pasniedz ēdienu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.