Siļķe groziņā? Garda kartupeļu ar siļķi un biezpienu recepte “jaunās formās” 0

Tev garšo kartupeļi ar siļķi un biezpienu? Jushkapadrushka ir interesanta recepte, kā šo latviešu ēdienu ietērpt jaunās garšās! Gatavojam kopā!

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
TV24
“Cik ilgi mēs ļausim mūsu augstskolām, sēžot zem NATO lietussarga, šādā veidā pelnīt?” Bērziņš norāda uz bezjēdzībām valstī
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas:
– daži kartupeļi
– ola
– milti
– biezpiens
– siļķe
– zaļumi
– sāls

Pagatavošana:

Nomizo pāris kartupeļus, tos sarīvē uz mazās rīves dvielītī vai marlē. Pēc tam izspiež visu sulu. Tad pievieno olu, miltus, sāli. Ieeļo keksiņu formu. Tad kartupeļu masu liek formiņā un cep 190 grādos ar ventilatoru 20 minūtes. Tad biezpienu sajauc ar zaļumiem un garšvielām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad kartupeļi gatavi, ļaujam viņiem atdzist. Iepilda biezpiena masu un virsū liek siļķi. Virsū var uzlikt paipalu olas pusīti un zaļumus. Ak, mēli var norīt!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.