Siļķe groziņā? Garda kartupeļu ar siļķi un biezpienu recepte “jaunās formās” 0

Tev garšo kartupeļi ar siļķi un biezpienu? Jushkapadrushka ir interesanta recepte, kā šo latviešu ēdienu ietērpt jaunās garšās! Gatavojam kopā!

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas:
– daži kartupeļi
– ola
– milti
– biezpiens
– siļķe
– zaļumi
– sāls

Pagatavošana:

Nomizo pāris kartupeļus, tos sarīvē uz mazās rīves dvielītī vai marlē. Pēc tam izspiež visu sulu. Tad pievieno olu, miltus, sāli. Ieeļo keksiņu formu. Tad kartupeļu masu liek formiņā un cep 190 grādos ar ventilatoru 20 minūtes. Tad biezpienu sajauc ar zaļumiem un garšvielām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad kartupeļi gatavi, ļaujam viņiem atdzist. Iepilda biezpiena masu un virsū liek siļķi. Virsū var uzlikt paipalu olas pusīti un zaļumus. Ak, mēli var norīt!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.