Foto: Shutterstock

Skābeņu aukstā zupa 0

Sastāvdaļas
• skābenes
• svaigs gurķis
• seleriju kāti
• avokado
• pētersīļi
• lociņi
• ķiploks
• zaļais čili

Kokteilis
Šos ēdienus nevajadzētu likt uz Vecgada svinību galda – Ugunīgais Zirgs būs nikns
Pēc sarunām ar Krieviju ASV atklāj kārtis: lūk, kas šobrīd ir galvenais strīdu objekts, kas kavē kara izbeigšanu
“Viņš labi apzinās…” NATO atbild Putinam uz viņa paziņojumu par gatavību tieši tagad karot ar Eiropu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Gurķi un selerijas kātus sagriež gabaliņos, lociņus sakapā. Avokado, skābenes, pētersīļus, čili, ķiploka daiviņas samaļ, pievieno gabaliņos sagriezto gurķi, selerijas kātus, kā arī lociņus. Aukstajai zupai var pievienot bērzu sulas, ūdeni vai dārzeņu buljonu. Gurķis ēdienam dod svaigumu, selerija, lociņi, ķiploks un čili piešķir pikantumu, bet avokado ietumē.

!!! Ja nav avokado, zupu var ietumēt ar kartupeļu biezeni.

SAISTĪTIE RAKSTI