Foto: Shutterstock

Skābeņu aukstā zupa 0

Sastāvdaļas
• skābenes
• svaigs gurķis
• seleriju kāti
• avokado
• pētersīļi
• lociņi
• ķiploks
• zaļais čili

Kokteilis
Mūsdienās daudzi pat nav dzirdējuši par šiem PSRS laiku mācību priekšmetiem: 7 aizmirstas “disciplīnas”
Kokteilis
FOTO. 5 latviešu Merilinas Monro: sievietes, kurām piemīt skaistuma ikonas šarms. Dažas pat ir bīstami līdzīgas
Atvadāmies no leģendas: 85 gadu vecumā miris olimpiskais čempions Bondarčuks
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Gurķi un selerijas kātus sagriež gabaliņos, lociņus sakapā. Avokado, skābenes, pētersīļus, čili, ķiploka daiviņas samaļ, pievieno gabaliņos sagriezto gurķi, selerijas kātus, kā arī lociņus. Aukstajai zupai var pievienot bērzu sulas, ūdeni vai dārzeņu buljonu. Gurķis ēdienam dod svaigumu, selerija, lociņi, ķiploks un čili piešķir pikantumu, bet avokado ietumē.

!!! Ja nav avokado, zupu var ietumēt ar kartupeļu biezeni.

SAISTĪTIE RAKSTI