Foto: Shutterstock

Skābeņu aukstā zupa 0

Sastāvdaļas
• skābenes
• svaigs gurķis
• seleriju kāti
• avokado
• pētersīļi
• lociņi
• ķiploks
• zaļais čili

Reklāma
Reklāma
Mūsdienās daudzi pat nav dzirdējuši par šiem PSRS laiku mācību priekšmetiem: 7 aizmirstas “disciplīnas” 52
Kokteilis
Koka čūskas gads tuvojas. Ko tas nesīs katrai zodiaka zīmei 2025. gadā
Izskan jauns brīdinājums par Trešā pasaules kara draudiem: ieskicē, kāds scenārijs iespējams Baltijas valstīs
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Gurķi un selerijas kātus sagriež gabaliņos, lociņus sakapā. Avokado, skābenes, pētersīļus, čili, ķiploka daiviņas samaļ, pievieno gabaliņos sagriezto gurķi, selerijas kātus, kā arī lociņus. Aukstajai zupai var pievienot bērzu sulas, ūdeni vai dārzeņu buljonu. Gurķis ēdienam dod svaigumu, selerija, lociņi, ķiploks un čili piešķir pikantumu, bet avokado ietumē.

!!! Ja nav avokado, zupu var ietumēt ar kartupeļu biezeni.

SAISTĪTIE RAKSTI