Skābētu kāpostu un lēcu salāti ar dzērvenēm
Skābētu kāpostu un lēcu salāti ar dzērvenēm
Foto – Matīss Markovskis

Skābētu kāpostu un lēcu salāti ar dzērvenēm. Garšīgi, veselīgi un īpaši daudz dzelzs 0

Sastāvdaļas
* 400 g skābētu kāpostu
* 160 g zaļo lēcu (vai citas, ja garšo labāk)
* neliels zilais sīpols
* olīveļļa
* pipari
* sauja purva dzērveņu

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
“Viņam sāk šķist, ka drīkst atļauties visu!” Sabiedrība pamatīgi iekarsusi, diskutējot par Oskara Zeizas aizturēšanu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Lēcas vāra, līdz kļūst mīkstas, apmēram 15 minūtes. Skābētos kāpostus sašķēlē smalkāk, sīpolu sagriež daivās. Visu jauc kopā un saliek šķīvjos. Uzkaisa bagātīgi dzērvenes.

Šie vienkāršie salāti ir laba piedeva vieglām pusdienām vai pat viegla ēdienreize, ja ēd kopā ar sēklu vai pilngraudu maizīti.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.