Foto-Anda Krauze

Šķiņķī ietīta asinsdesa ar spinātiem, zaļajām salātu lapām un marinētu sieru
 0

Sastāvdaļas: asinsdesa, Itālijā ražots šķiņķis, zaļo salātu lapas, spināti, marinēts siers, karamelizēti ķirši (svaigi saldēti), granātābola sēkliņas, marināde.

 

Kā gatavot?

“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
Zeme ir nolemta bojāejai: atklāts, kad un kāds būs pasaules gals
Veselam
Antivakseri tagad dziļi nožēlo?! Pētījumā atklāta sensacionāla informācija par Covid-19 vakcīnām 8
Lasīt citas ziņas

Asinsdesu sagriež ripiņās, novelk ādiņu, ietin plānās šķiņķa šķēlītēs un cepeškrāsnī viegli apcep. Uz šķīvja kārto spinātu un zaļo salātu lapas, uz tām – apceptās asinsdesas ripiņas, kas ietītas šķiņķī, marinētu sieru, cukurā karamelizētus ķiršus bez kauliņiem. Uzbārsta granātābola sēkliņas, pārlej garš­augu un zaļumu marinādi, kas ņemta no marinētā siera.

 

Gatavoja “Index Cafe” pavāre Astrīda Čeppe

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.