Smilšumīklas strūdele ar āboliem 1

Autors: “Praktiski.lv”

Sastāvdaļas – 200 g sviesta, glāze cukura, glāze miltu, 2 olas, 2 – 3 āboli, tējkarote kanēļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Neviens krievs nav uzdrīkstējies to, ko tās “holandiešu salašņas”!” Deputāti pauž sašutumu par Vecrīgā notiekošo 14
Kokteilis
Timmas krimināllieta: Jāņa draugiem var draudēt cietumsods, ģimene nav nopratināta; nesakritības ekspertīzē
Kas jāņem vērā, ja gribi notievēt: 3 sliktākie ēšanas paradumi, kas būtiski bremzē vielmaiņu
Lasīt citas ziņas

Istabas temperatūras mīkstu sviestu sasmalcina nelielos gabaliņos. Pievieno miltus un cukuru. Visu samīca drupačās.

Pievieno olas un samīca viendabīgu mīklu. Ja šķiet, ka trūkst miltu, var pievienot pāris ēdamkarotes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mīklas bumbu ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī vismaz uz stundu.

Pēc stundas mīklu izņem no ledusskapja un ļauj nedaudz atsilt.

Kad mīkla kļūst mīcāma, izveltnē plānu pamatni.

Virsū liek smalki sarīvētus ābolus. Pārkaisa ar cukuru un kanēli pēc garšas.

Satin visu ruletē un liek uz cepamās pannas, kura pārklāta ar cepampapīru.

Cep 200 grādu karstumā 30 minūtes.

Strūdeli gabaliņos griež siltu, citādi tā sadrups.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.