Foto – Bonappetit.lv

Šokolādes kūka “Dubultā” 0

Sastāvdaļas

190g milti

200g cukurs

4 olas

100g sviests

150g skābs krējums

5g cepamais pulveris

2 ēd.k. kakao pulveris bez cukura

100g tumšā šokolāde

200g Philadelphia Milka
Pagatavošana

Lielā bļodā miltus sajauc ar kakao un cepamo pulveri. Sviestu izkausē un atdzesē.
Atsevišķi uzputo olas ar cukuru. Uzputotas olas iecilā miltos. Pievieno krējumu, sviestu un šokolādes gabaliņus. Visu apmaisa un pārlej formā.
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem un cep kūku apm. 45-50 min. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.
Kūku izņem no formas un atdzesē. Atdzisušas kūkas virsmu apsmērē ar kremu un novieto ledusskapī uz 2 stundām.

Reklāma
Reklāma

Recepti piedāvā

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.