Abas lielākās bankas “Swedbank” un SEB banka saviem klientiem solīja (vēstuļu fragmenti attēlā) lielākas ērtības, bet radīja jaunas neskaidrības un e-rēķinu sadārdzināšanos.
Abas lielākās bankas “Swedbank” un SEB banka saviem klientiem solīja (vēstuļu fragmenti attēlā) lielākas ērtības, bet radīja jaunas neskaidrības un e-rēķinu sadārdzināšanos.
Foto – Shutterstock, “LA” fotokolāža

Visi taisnojas un atvainojas 2

Kāds gados vecāks mūsu avīzes lasītājs man stāsta, ka pērn ar “Swedbank” viņam bijusi vienošanās par fiksētā tālruņa rēķinu automātisko apmaksu, kas par aizvadīto mēnesi notiek līdz kārtējā mēneša 20. datumam. Bet, tā kā kopš janvāra automātiskā rēķinu apmaksas kārtība cita, par ko viņam esot pirmā dzirdēšana, janvāra beigās no “Lattelecom” pienācis paziņojums par nesamaksāto rēķinu. Un, protams, vēl soda nauda par kavējumu. Kristīne Jakubovska šaubās, vai tā nu gluži varētu būt – gan decembrī, gan janvārī esot paziņojusi visiem klientiem par izmaiņām rēķinu apmaksā – gan ar ziņojumiem internetbankā, gan vēstulēm, gan tālruņa zvaniem. “Ja gadījās, ka kāds klients tomēr nesaņēma informāciju, lūdzam atvainot un apliecinām, ka saziņai ar klientiem tika veltīta īpaša uzmanība. Ja gadījumā klientam ir kādas neskaidrības ar rēķina summu vai soda procentiem, viņam ieteicams vērsties pie pakalpojuma sniedzēja,” teic “Swedbank” pārstāve.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 15
FOTO. Muskuļains torss! Pirmo reizi redzam Donu jaunajā Eirovīzijas tērpā 14
“Vibrēja durvis un logi…” Iedzīvotāji ziņo, ka vietām Latvijā novērojuši kaut ko līdzīgu zemestrīcei
Lasīt citas ziņas

Arī “Lattelecom” pārstāve Līga Bite apgalvo, ka par šīm pārmaiņām klientiem esot pavēstījuši laikus. “Gada sākumā klientu apkalpošanas dienestā par nepilniem 10% pieauga klientu jautājumi, kas saistīti ar norēķina iespējām. Tā kā ar to bijām rēķinājušies, klientu ērtībai tika nodrošināti papildu apkalpošanas speciālisti. Līdz šim brīdim neesam novērojuši būtiskus rēķinu apmaksas kavējumus. Tā kā ar “Swedbank” vienoties neizdevās, “Lattelecom” rēķinus turpmāk var apmaksāt klientu pašapkalpošanās vietnē mans.lattelecom.lv vai izvēloties bankas definētos maksājumus,” viņa piebilst.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.