Foto: Aija Geida

Sorgo salāti ar redīsiem un fetaki sieru 0

Sastāvdaļas
• 50 g redīsu
• 120 g sorgo
• ½ garā gurķa
• 50 g zaļumu (pētersīļu, diļļu, spinātu)
• 75 g fetaki siera
• 2 ēdamkarotes sviesta
• 2 ēdamkarotes olīveļļas
• ēdamkarote citrona sulas
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• ⅓ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
12 lietas, ko sievietes slepeni dara, bet nekad to neatzīst 4
Kokteilis
Ārsts – 4000 eiro, pārdevējs – 1500 eiro. Kādas algas, pēc mākslīgā intelekta teiktā, būtu pelnījuši Latvijas darbarūķi?
Pasauli nākamgad gaida vēl šausminošāki pārbaudījumi: gaišreģes Vangas prognozes 2026. gadam 1
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sorgo izmērcē 4–6 stundas, nokāš, ieber katliņā, apcep sviestā un pārlej ar 360 ml ūdens. Pusstundu pavāra, tad uzliek vāku un ļauj pusstundu piebriest. Redīsus nomazgā un sagriež ripiņās, gurķi – nelielos gabaliņos, sieru – kubiņos. Visu liek lielā bļodā un pārlej ar mērci, kas gatavota no citrona sulas, olīveļļas, sāls un garšaugiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.