Foto: Aija Geida

Sorgo salāti ar redīsiem un fetaki sieru 0

Sastāvdaļas
• 50 g redīsu
• 120 g sorgo
• ½ garā gurķa
• 50 g zaļumu (pētersīļu, diļļu, spinātu)
• 75 g fetaki siera
• 2 ēdamkarotes sviesta
• 2 ēdamkarotes olīveļļas
• ēdamkarote citrona sulas
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• ⅓ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Baltijas valstis riskē kādu dienu pamosties Krievijas sastāvā: kā Kremlis cīnīsies pret NATO un pakļaus Eiropu
Noslēgusies telefonsaruna starp Krievijas diktatoru un ASV prezidentu. Putins paziņojis, ka…
RAKSTA REDAKTORS
“Vesela rinda skolēnu pat ar izciliem eksāmenu rādītājiem nevienā skolā nav tikuši” – konkurss uz Rīgas skolu 10. klasēm kā “Bada spēles”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sorgo izmērcē 4–6 stundas, nokāš, ieber katliņā, apcep sviestā un pārlej ar 360 ml ūdens. Pusstundu pavāra, tad uzliek vāku un ļauj pusstundu piebriest. Redīsus nomazgā un sagriež ripiņās, gurķi – nelielos gabaliņos, sieru – kubiņos. Visu liek lielā bļodā un pārlej ar mērci, kas gatavota no citrona sulas, olīveļļas, sāls un garšaugiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.