
Tv24Riga Publicitātes foto
Sparģeļu salāti 0
Salātlapas saplēs ar rokām bļodā, pievieno sagrieztus selerija kātus, tomātus. Atsevišķi sajauc mērcīti – olīveļļu, sāli, pipari, citrona miziņu un sulu. Sparģeļus nomizo un noblanšē sālsūdenī, atdzesē ledus ūdenī. Nosusini tos un sagriez cilindros, 3 cm garos. Visu sajauc kopā, pārkaisi ar pārkapātiem lociņiem, mērci un fetas siera kubiņiem.
Reklāma
Reklāma
“Turiet ciet savu muti!” Veidemane, satraucoties par Maestro, iekuļas publiskā strīdā
“Kā es varēju tā sačakarēt savu seju?” Pēc sejas procedūras veikšanas Iveta Simsone piedzīvojusi negaidītu pārsteigumu
Bijušais diplomāts: Savulaik līdzīgu kļūdu pieļāva Raimonds Pauls. Tautā mīlētais komponists nespēja pretoties lielas naudas vilinājumam
91
