Skrundas militārā pilsētiņa
Skrundas militārā pilsētiņa
Foto: Sandra Dieziņa

Atsakās komentēt 9

“Kurzemes nekustamo īpašumu” īpašniece Marina Ķēniņa “Latvijas Avīzei” atteicās komentēt nākotnes ieceres pilsētiņā, sakot, ka izsolē piedalījās uzņēmuma pilnvarotais pārstāvis. Uz atkārtotu jautājumu par plāniem un iecerēm, viņa piebilda: “Tas, ka kāds izsolē ir uzvarējis, vēl nenozīmē, ka īpašums ir nopirkts.” “Kurzemes nekustamie īpašumi” 2013. gadu pabeidza ar 6 tūkstošu latu jeb 8,5 tūkstošu eiro apgrozījumu, kas ir par 94% mazāks nekā gadu iepriekš un 4,74 tūkstošu latu jeb 6,7 tūkstošu eiro zaudējumiem, liecina “Firmas.lv” informācija.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 42
Krimināls
Kiberuzbrukums Latvijas TV kabeļoperatoram – visos kanālos pārraida Kremļa propagandas saturu
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
Lasīt citas ziņas

Izsolē piedalījās arī SIA “Transsib” valdes loceklis Kārlis Kavacs, kurš neslēpa sarūgtinājumu, notikušo uzskatot par farsu un “ruletes tipa loteriju izsoles telpās”. Viņš ir pārliecināts, ka nedz pašvaldība, nedz PA savus līdzekļus neatgūs, jo nosolītā cena “ir joks, ja vien aiz izsolītājiem nestāv kādi zaļie vīriņi vai kosmosa spēki”.

K. Kavacs iepriekš neslēpa, ka viņa mērķis šajā teritorijā bija izveidot industriālo parku “kādam, kam būtu nepieciešamas apsargātas noliktavu teritorijas”. Uzņēmums jau bija pasūtījis priekšprojekta analīzi, lai saprastu, kā atjaunot neesošo komunikāciju. “Firmas.lv” informācija liecina, ka K. Kavacs SIA “Transsib” valdē darbojas kopā ar Anželiku Sergejevu. Uzņēmums pilnībā pieder SIA “Līva Pro”, kuras vienīgā īpašniece ir 21 gadu vecā Līva Mūsiņa. Jāpiebilst, ka Kārlis Kavacs no 2010. gada augusta līdz 2012. gada septembrim vadīja SIA “Rīgas nami” un viņu atstādināja no amata aizdomās par dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.