Daiņa Bušmaņa foto

Staltbrieža steiks ar svaigiem dārzeņu salātiem  0

SASTĀVDAĻAS Staltbrieža steika gabals, olīveļļa, sāls, malti melnie pipari. Salātiem: salātu lapas, svaigi tomāti, redīsi, svaigi gurķi, olīveļļa, balzamiko etiķis, citrons.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Steika gabalu liek traukā, aplej ar olīveļļu un patur pāris minūtes. Pēc tam liek uz labi sakarsētas pannas un atkarā no tā, cik gatavu steiku vēlas baudīt, no katras puses apcep 2 līdz 2,5 min. Kad steiks gatavs, to viegli pārkaisa ar sāli un pipariem (pirms cepšanas uzkaisīts sāls steiku padarīs mazāk sulīgu). No salātu lapām, gurķiem, tomātiem un redīsiem pagatavo salātus, apslaka ar olīveļļu, pievienojot arī mazliet balzamiko etiķa un svaigi spiestas citrona sulas.

Gatavoja meža un lauku labumu veikalu un bistro ”Desa&Co” veikala vadītājs un šefpavārs MIKUS MAURIŅŠ

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.