Foto-Valdis Semjonovs

Strauta forele, pildīta ar ķiršu tomātiem un timiānu
 1

SASTĀVDAĻAS Vesela forelīte (apmēram 300 g), 2 – 3 ķiršu tomātiņi, timiāna zariņš, citronpipari. Piedevām: cukini, ķiršu tomāti.

Reklāma
Reklāma
“Es biju piesprādzējusies, bet citas meitenes krita uz priekšu.” Ceļā uz basketbola treniņnometni, avarējis autobuss, kurā atradās vairāk nekā 40 bērni 19
“Nezinu, vai šo meiteņu vecāki vispār zina par šādām aktivitātēm…” Sieviete brīdina par bīstamu tendenci, kas strauji izplatījusies bērnu vidū
Kokteilis
Konflikti, nepatīkami pārsteigumi un negaidītas vilšanās: šīm 4 zodiaka zīmēm šodien jābūt īpaši piesardzīgām
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana. Forelīti izķidā, izņem žaunas, aukstā ūdenī kārtīgi nomazgā un liek uz ietaukotas cepešpannas. Apsmērē ar eļļu, pilda ar ķiršu tomātiņiem un timiānu. Pārkaisa ar sāli un citronpipariem. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 210 grādos apmēram 20 min. Pasniedz kopā ar apcepta cukini šķēlēm un ceptiem tomātiem. Rotā ar fizāli.

Recepti piedāvā kafejnīcas “Lāsīte” pavārs Artūrs Vīksna.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.