Foto – Bonappetit.lv
Svaigie zaļie salāti ar viegli ceptiem grauzdiņiem 0
Pagatavošana
Maizes šķēles apziest ar sviestu no abām pusēm un apcept pannā vai uz grila un tad sagriezt mazos kubiņos.
Reklāma
Reklāma
Auns – melns, Lauva – balts: neveiksmīgākā krāsa katrai zodiaka zīmei
“No tā uzņēmuma pagātnē ir zagts un zagts, un zagts, un zagts.” Vai Ukraina ir korumpētākā valsts Eiropā?
Šajos 4 datumos piedzimst cilvēki ar augstu IQ: kuri numerologu vērtējumā ir tie gudrākie?
Nelielā blodiņā sajaukt kopā krējumu, jogurtu, sinepes, citrona sulu un etiķi. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
Zaļos salātus noskalot, apžāvēt un saplūkāt ar rokām. Lokus sagriezt smalkāk. Pārlikt visu bļodā, pievienot mērci un apmaisīt. Pārkaisīt ar grauzdiņiem un uzreiz pasniegt.
“Tās ir ēras beigas!” No nākamā gada vairāki izdevniecības “Žurnāls Santa” lasītāju iemīļoti žurnāli vairs nebūs pieejami
“Viņi vēlas, lai es tur būtu…” Nopludinātā saruna atklāj Vitkofa ciešo saikni ar Kremli
Uzmanību! Šodien visā Latvijā skanēs trauksmes sirēnas – uzzini, kā rīkoties, ja tās nedzirdi




