
Foto – Bonappetit.lv
Svaigie zaļie salāti ar viegli ceptiem grauzdiņiem 0
Pagatavošana
Maizes šķēles apziest ar sviestu no abām pusēm un apcept pannā vai uz grila un tad sagriezt mazos kubiņos.
Reklāma
Reklāma
“Raudot zvana savai meitai un saka, ka viņu it kā laidīšot mājās” – Kurzemes pusē paciente saskārusies ar neaptveramu mediķu vienaldzību
Laimēja 167 miljonus un pēc dienas jau zaudēja visu – kas notika ar loterijas uzvarētāju?
Nikns Putins negaidīti ierodas Minskā: ko Lukašenko sastrādājis?
Nelielā blodiņā sajaukt kopā krējumu, jogurtu, sinepes, citrona sulu un etiķi. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
Zaļos salātus noskalot, apžāvēt un saplūkāt ar rokām. Lokus sagriezt smalkāk. Pārlikt visu bļodā, pievienot mērci un apmaisīt. Pārkaisīt ar grauzdiņiem un uzreiz pasniegt.
“Latviešu valoda taču ir tik varena!” Slavenu Latvijas basketbolistu mamma nicinoši izsakās par valsts valodu
“Krievijas ieskatā esam ienaidnieki, un labi, ka tā.” Andris Teikmanis atklāj, kā Krievija raugās uz latviešiem un ukraiņiem
“Dzīvokļos bija iesprostoti cilvēki.” Krievijas drons Odesā laupa dzīvību laulātam pārim
