Svaigie zaļie salāti ar viegli ceptiem grauzdiņiem 0
Pagatavošana
Maizes šķēles apziest ar sviestu no abām pusēm un apcept pannā vai uz grila un tad sagriezt mazos kubiņos.
Reklāma
Reklāma
Notriektā tautumeita
6
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem
30
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli”
32
Nelielā blodiņā sajaukt kopā krējumu, jogurtu, sinepes, citrona sulu un etiķi. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
Zaļos salātus noskalot, apžāvēt un saplūkāt ar rokām. Lokus sagriezt smalkāk. Pārlikt visu bļodā, pievienot mērci un apmaisīt. Pārkaisīt ar grauzdiņiem un uzreiz pasniegt.