Foto – Shutterstock

Lielveikala vēriens 1


Ja cilvēkam kabatā ir personas dokuments un lielāka summa drošības naudai, viņam pieejams viss, kas pašlaik atrodas nomas punkta noliktavā. Piedāvājums ir nesalīdzināmi lielāks nekā tur, kur amatnieks paradis noderīgas lietas meklēt. Atskaldāmais āmurs? Lūdzu, ir trīs veidu – hidrauliskie, pneimatiski un elektriskie, pēdējie arī vairākās versijās, nomas maksa atkarīga no svara un jaudas. Piemērots šķiet vieglākais (10 kg) par 20,65 eiro, divreiz smagāks jau nozīmē 29,27 eiro diennaktī. Atklāti runājot, daudzu ierīču un instrumentu fun­kcija ir tikai nojaušama, jo dzīvē tādus nav gadījies redzēt. Robus zināšanās palīdz novērst klientu konsultants: izvaicā par gaidāmo darbu specifiku, iesaka piemērotāko instrumentu, pārbauda, vai tas darbojas, ierāda, kā pareizi rīkoties, dod vēl citus praktiskus padomus. Ja vajadzīgi kādi sīkumi, piemēram, diski fleksim vai eļļa benzīnam, tos var iegādāties turpat nomas veikaliņā. Ja nenāc tikai ekskursijā, ar tukšām rokām neaiziesi!

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
TV24
Tavars: “Bailēs no militāriem draudiem pietiekoši situētas ģimenes pieņem lēmumu pārcelties tālāk no iespējamās frontes līnijas”
“Neviens nezina, kā viņu ārstēt…” izmisusi ģimene lūdz sabiedrības atbalstu mazā Roberta ārstēšanai
Lasīt citas ziņas
“Cramo” piedāvā galvenokārt to, kas vajadzīgs celtniekam, turklāt rokas instrumenti ir tikai profesionālie, piemēram, “Hilti”, “Makita”, zilais “Bosch”. Kaut kas atrodams arī dārzam, piemēram, jaudīgas frēzes augsnei un labi trimmeri. Degvielas bāciņas gan tiem tukšas, tik vien, lai ierūcinātu, jo benzīns jāpērk pašam. Dārza tehnika ir sezonas prece, to neatmaksājoties visu ziemu glabāt, tāpēc pļaujmašīnu nav vispār. Interesanta atklāsme – zemes urbis, kas domāts stabu rakšanai, noderot arī… tūju stādīšanai, lai nav jārok grāvītis.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.