Svētdienas brokoļu sautējums. Saimniecības “Daniņi” recepte 0

1 kg brokoļu, 20 melnās olīvas, 6 anšovu filejas, 100 g pikanta siera, 2 sīpoli, 8 ēdamkarotes olīveļļas, sāls, 1 glāze sarkanvīna.

Reklāma
Reklāma
Pasauli nākamgad gaida vēl šausminošāki pārbaudījumi: gaišreģes Vangas prognozes 2026. gadam 1
Kokteilis
Trīspadsmitajā dzimst praktiskie, bet ceturtajā – neatlaidīgie: ko par tavu personību spēj atklāt tavs dzimšanas datums
Veselam
Atpūta nav slinkums, tā ir atjaunošanās! 13 ieradumi, kas slepus paātrina novecošanos 14
Lasīt citas ziņas

Brokoļus sadala rozetēs. No olīvām izņem kauliņus un tās sagriež ripiņās. Sīki sasmalcina anšovu fi lejas. Plānās šķēlītēs sagriež sieru.

Nomizo sīpolus un sagriež sīkos kubiņos. Brokoļus rindo kārtām katlā, uz katras kārtiņas uzliek dažas olīvas un anšovu filejas gabaliņus. Virsū liek siera šķēles, uzkaisa sīpolu kubiņus, dārzeņus apslaka ar eļļuun uzkaisa nedaudz sāls. Virsējā kārtā uzber sieru. Uzlej vīnu un dārzeņus sautē cieši noslēgtā traukā nelielā karstumā 90 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Klāt pasniedz sālsūdenī vārītus kartupeļus un svaigus salātus.

Vairāk recepšu, padomu un saimniecību stāstu – tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.