Foto-Baiba Buceniece

Laša un kartupeļu sacepums 0

Kā gatavot?

Nomizotus, mazos stienīšos sagrieztus kartupeļus sajauc ar smalki sakapātiem sīpoliem, pieber sāli un liek karstumizturīgā traukā. Virsū liek laša gabalu, ko pārkaisa ar citronpipariem. Visu pārlej ar saldo krējumu. Cep cepeškrāsnī 230 grādos 35 min. Kad lasim virspuse apcepusies, apgriež uz otru pusi, pārkaisa ar citronpipariem un dillēm. Uz brīdi vēl iešauj cepeškrāsnī.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Lasīt citas ziņas

Gatavoja bāra “Galerijas Centra” bāra “Karjana” pavāres Dita Žuka un Adriana Altroka-Eltermane

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.