Foto – Fotolia

Saskaitiet punktus! 0


Vairāk par 17 punktiem. Vientulība jums šķiet īsta nelaime, no kuras jāatbrīvojas jebkurā veidā. Bet sajust tukšumu dvēselē var arī pūlī un esot līdzās tuviem cilvēkiem. Izvairoties palikt vienatnē, jūs tādējādi cenšaties pats sev noslēpt pastāvošās problēmas. Taču neviens cits tās jūsu vietā nerisinās. Jums būtu jānoskaidro, kas vēl pietrūkst pilnai laimei, un jāpārtrauc bēguļot no vientulības.

Reklāma
Reklāma
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 37
Pasaule visdrīzāk tomēr ir plakana – astrofiziķis izpētījis zemi visaugstākajā precizitātes līmenī
“Gustavo ir bīstams narciss, bet Rutulis un Patrisha tērētas marionetes!” Ainārs Mielavs velta skarbus vārdus radošajiem kolēģiem 73
Lasīt citas ziņas

No 13 līdz 17 punktiem. Jūsuprāt, laiks, kas tiek pavadīts, nekontaktējoties ar cilvēkiem, ir gluži kā zemē nomests. Komunicēšanās ar cilvēkiem jums ir nevis greznība, dzīvesveids. Vienatnē jums ir garlaicīgi un jūsu prāts un domāšana it kā ieslīgst snaudā. Taču tikai nošķirtība no visiem jums palīdzēs pavisam citām acīm paraudzīties un ierastām lietām. Mēģiniet pats ar sevi parunāt no sirds, dodiet sev iespēju kaut ko saprast, apjēgt, ieraudzīt…

No 8 līdz 12 punktiem. Jūs pret vientulību attiecaties mierīgi un pat uzskatāt, ka dažreiz nepieciešams atpūsties pat no tuviem un mīļiem cilvēkiem. Pēc piesātinātas tikšanās ar draugiem jūs ar patiku atgriežaties mājās. Visticamāk jums ir arī kāds vaļasprieks, ar kuru vislabāk nodarboties vienatnē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mazāk par 8 punktiem. Nobaudījuši vientulības garšu, jūs ar to sadraudzēsities. Vēl vairāk – sāksiet pārdzīvot, ja ilgāku laiku neizdosies pabūt vienatnē. Iespējams, daudzi jūs uzskata par nesabiedrisku cilvēku, toties jums nekad nav garlaicīgi pašam ar sevi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.