Olīveļļa.
Olīveļļa.
Foto – Valdis Semjonovs

Kura olīveļļa kādiem mērķiem labāka 0

Olīveļļa salīdzinājumā ar cita veida produktiem organismā pārstrādājas vislabāk. Tai ir izteikta olīvu garša, smarža, un tā sader gandrīz ar jebko – ar zivīm, gaļu, dārzeņiem. Augstākā labuma jeb extra virgin olīveļļu nevajadzētu izmantot ēdienu cepšanai, bet gan pievienot salātiem vai makaroniem. Parastā olīveļļa, kas ir lētāka, der cepšanai.

Reklāma
Reklāma
Plāno iegādāties lietotu auto? 13 automašīnas, kuras var iegādāties pat ar lielu nobraukumu 54
“Latvijai tuvojas…” Alvis Hermanis izsaka mīklainu paziņojumu, radot satraukumu sabiedrībā
“Pases pazudušas, iestrēguši Arābu Emirātos, būs jāmaksā 6000 eiro,” Didrihsone atklāj, ka nezina, kā tiks uz Latviju
Lasīt citas ziņas

Šis produkts uzmanību piesaistīja ar iepakojumu – pudele ar dozatoru, lai eļļu salātiem nepiešautu par daudz, salāti nesaplaktu, galu galā, lai dzīvotu taupīgāk un veselīgāk. Vienreiz nospiež dozatora galviņu – 9 kalorijas. Ja vajag – nospiež vēlreiz, un tad jau salātiem varbūt pietiks!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.