Foto. pexels.com/Suki Lee
Sāls 1
Tāpat kā makaronu gadījumā, gatavojot rīsus, tiem jāpievieno sāls jau laikus. Tas neļaus rīsiem būt mīkstiem. Pietiek ar šķipsniņu uz 180 gramiem termiski neapstrādātu rīsu.
Tāpat kā makaronu gadījumā, gatavojot rīsus, tiem jāpievieno sāls jau laikus. Tas neļaus rīsiem būt mīkstiem. Pietiek ar šķipsniņu uz 180 gramiem termiski neapstrādātu rīsu.
Kokteilis
Kokteilis
Kokteilis
Veselam
RAKSTA REDAKTORS
Kokteilis
Kokteilis
Veselam
Brīdinām, ka šīs lapas saturu nedrīksti aplūkot, ja Tev vēl nav 18 gadu!
Vai tev ir vismaz 18 gadu?
Jūsu Safari tīmekļa pārlūkprogramma ir novecojusi! Iesakām to nekavējoties atjaunot, lai saturu šajā portālā varētu lietot pilnā apmērā. Vai varat izmantot kādu no populārākajām pārlūkprogrammām, piemēram, Google Chrome vai Firefox.