No tematiskās avīzes “Pašu audzēti tomāti”

Tomāti ar olu. Vienkārša, bet neparasta recepte 0

Nepieciešams

5 tomāti, 5 olas, 1 ēdamkarote augu eļļas, zaļumi, malti melnie pipari, sāls.

Pagatavošana

Kokteilis
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
Kokteilis
Astrologi atklāj katras zodiaka zīmes lāstu, no kura aizbēgt ir teju neiespējami
“Katru reizi ir šoks! Jūs dzīvojat…” Britu latviete salīdzina dzīvi Latvijā un Apvienotajā Karalistē
Lasīt citas ziņas

Tomātus noskalo, ar asu nazi nogriež cepurītes, izgrebj sēklas un daļu mīkstuma. Augļus izkār­to uz ieeļļotas pannas, sāla, piparo un katrā iesit pa olai tā, lai dzeltenums paliktu vesels. Apslaka ar eļļu un cep cepeškrāsnī 20 minū­tes. Pirms pasniegšanas tomātiem pārkaisa sasmalcinātus zaļumus. Var ēst ar maizi vai arī pasniegt kopā ar vārītiem kartupeļiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.