No tematiskās avīzes “Pašu audzēti tomāti”

Tomāti ar olu. Vienkārša, bet neparasta recepte 0

Nepieciešams

5 tomāti, 5 olas, 1 ēdamkarote augu eļļas, zaļumi, malti melnie pipari, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
Uz gājēju pārejas gandrīz uzbrauc Valsts prezidentam 80
Lasīt citas ziņas

Tomātus noskalo, ar asu nazi nogriež cepurītes, izgrebj sēklas un daļu mīkstuma. Augļus izkār­to uz ieeļļotas pannas, sāla, piparo un katrā iesit pa olai tā, lai dzeltenums paliktu vesels. Apslaka ar eļļu un cep cepeškrāsnī 20 minū­tes. Pirms pasniegšanas tomātiem pārkaisa sasmalcinātus zaļumus. Var ēst ar maizi vai arī pasniegt kopā ar vārītiem kartupeļiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.