Foto: Aija Geida

Tomātu pankūkas ar sieru 5

Sastāvdaļas
• 450 g tomātu
• 2 olas
• 70 g fetas vai cita līdzīga siera
• 50 g kviešu miltu
• 5–6 ēdam­ka­rotes sakapātu zaļumu
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu vai citronpiparu
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
“Pat bandītiem ir savs goda kodekss…” Apsūdzētais Citskovskis atklāj, kādas tagad ir viņa attiecības ar Kariņu 1
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Kokteilis
Cilvēki satraukušies par Ģirta Ķestera pēkšņajām pārmaiņām: aktieris sniedz atklātu komentāru
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Tomātiem izņem sēklotni, sagriež kubiciņos un notecina caurdurī, lai nebūtu ūdeņaini. Sakuļ olas, pievieno tomātus, sadrupinātu sieru, zaļumus, sāli un piparus. Pieber miltus un samaisa mīklu. Ja tā ir šķidra, pieliek vēl nedaudz miltu. Pannā uzkarsē eļļu un cep tomātu pankūkas zeltaini brūnas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.