Foto: Aija Geida

Tomātu pankūkas ar sieru 5

Sastāvdaļas
• 450 g tomātu
• 2 olas
• 70 g fetas vai cita līdzīga siera
• 50 g kviešu miltu
• 5–6 ēdam­ka­rotes sakapātu zaļumu
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu vai citronpiparu
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Vai redzi kļūdu attēlā? Tikai cilvēki ar augstu IQ spēj atbildēt 5 sekunžu laikā 1
Kokteilis
Galvenās 2025. gada modes antitendences – atstāj šīs izvēles pagātnē! 2
Kremlis griež kažoku uz otru pusi, reaģējot uz Trampa runām par kara izbeigšanu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Tomātiem izņem sēklotni, sagriež kubiciņos un notecina caurdurī, lai nebūtu ūdeņaini. Sakuļ olas, pievieno tomātus, sadrupinātu sieru, zaļumus, sāli un piparus. Pieber miltus un samaisa mīklu. Ja tā ir šķidra, pieliek vēl nedaudz miltu. Pannā uzkarsē eļļu un cep tomātu pankūkas zeltaini brūnas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.