Publicitātes foto

Torte Rudzu maizes saldais spēks 2

Maija sākumā Skrundas pilsētas svētku ietvaros notika Kurzemes reģiona konkurss “Biezpiena un maizes gardumi”, kurā piedalījās 17 dalībnieku no desmit novadiem.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Veselam
Miega laikā bieži murgo? Trauksmes zvans un pirmā pazīme par iespējamu demences attīstību
Lasīt citas ziņas

2. vieta. Ausma Štāle, Aizputes novada Lažas speciālās internāt­pamatskolas skolotāja

Torte Rudzu maizes saldais spēks

Rīvētu rudzu maizi apgrauzdē, atdzesē, sajauc ar upeņu ievārījumu. Biezpienu samaļ. Saldo krējumu saputo ar cukuru, sajauc ar biezpienu un izšķīdinātu želatīnu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Traukā ar augstām malām vispirms liek rudzu maizes un upeņu masu, tad biezpiena masu. Var veidot vairākas kārtas, bet augšā jābūt biezpienam. Pēc tam torti liek aukstumā sastingt.

Rotā ar upeņu ogām. Pārlej ar upeņu želeju (pagatavo no ievārījuma vai sulas). Visbeidzot uzbārsta šokolādes skaidiņas, klāj biezpiena masu vai rudzu maizes drumstalas, vai piparmētru lapiņas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.