Foto-Anda Krauze

Siera pica ar brokoļiem un papriku. Dievīgi garšo, burvīgi smaržo! 0

Kā gatavot?

Raugam pievieno pāris ēdamkarotes silta ūdens, samaisa. Paniņās iesijā miltus, pievieno raugu, olīveļļu, diedzētus graudus, sarīvētu sieru, smalki sakapātu rozmarīnu, valriekstus, cukuru un sāli. Atstāj, lai uzrūgst. (Mīklu var iemīcīt iepriekšējā vakarā, pa nakti ielikt ledusskapja saldētavā, nākamajā dienā atlaidināt un cept picu.)

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Mīklu izveltnē, liek uz cepešpannas, uz kuras izklāts cepamais papīrs. Noziež ar skābo krējumu, kam pievienoti sasmalcināti ķiploki. Tad kārto plānās ripiņās sagrieztu cukini, brokoļu rozītes un tomātu ripiņas. Uzbārsta sarīvētu Rituli ar zaļumiem un Sarkano rituli. Liek cepties.

Gatavoja “Index Cafe” pavāre Astrīda Čeppe

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.