TV3 Publicitātes foto

Komandas darbs 0

“UgunsGrēka” veidotāji pēdējās sērijās sola atklāt visus līdz šim rūpīgi slēptos noslēpumus un parādīt, ka intrigas un atriebšanās kāre neko nespēj padarīt mīlestībai. Svētki būs arī Pētersona viesnīcā, kur svinēs kāzas un gluži kā Blaumaņa “Skroderdienās Silmačos”, iespējams, nebūs tikai viens jaunais pāris. Bet pārējie notikumi, lai vēl uz brīdi paliek neizpausti. Noslēgumā TV ekrānos varēs redzēt arī ziņu un izklaides portāla “Skaties.lv” skatītāju aktieru konkursa uzvarētājus, kuri ieguva šādu iespēju starp vairāk nekā 3500 pretendentiem.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

“Filmēt “UgunsGrēku” bija liels izaicinājums, jo līdz tam pie mums ik dienu skatāmo seriālu vienkārši nebija. Zināmā mērā varu pateikties Voldemāra Šoriņa un Zigurda Neimaņa piemēram, kas izveidoja seriālu “Dzīvoklis”, kuru varēja noskatīties brīvdienās. Tā kā man bija laba komanda, ķērāmies pie darba, lai pierādītu, ka ne tikai ārzemēs, bet arī Latvijā var radīt seriālus katrai dienai,” atceras seriāla režisore Inta Gorodecka.

“Protams, tobrīd ne prātā neienāca doma, ka mēs varētu filmēt tik ilgi. Sākumā domājām strādāt apmēram gadu. Ja kāds man būtu piedāvājis to darīt ilgāku laiku, droši vien ne pa jokam sabītos, jo vai maz kas pa tik daudziem gadiem ar cilvēkiem var notikt. Bet, redz, nu tas tā automātiski ir noticis, un nav ne vainas.”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.