TV3 Publicitātes foto

Laika atelpai nebūs 0

Nav viegli izturēt tik saspringtu radošo ritmu, jo seriāla aktieri bija aizņemti pamatdarbā un filmēšanas plānu režisore nereti uzzinājusi tikai iepriekšējā vakarā. Pirmajos gados seriāls paņēmis gandrīz visu brīvo laiku, parasti filmējot vēlu vakaros un pat nakts stundās, bet vēlāk gan ņemtas arī brīvdienas nedēļas nogalē, un ne jau visu laiku Intas dzīvē aizņēmis tikai “UgunsGrēks”. Paralēli filmētas arī “Ēnu spēles” un “Saplēstā krūze”.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai 4
TV24
Tavars: “Bailēs no militāriem draudiem pietiekoši situētas ģimenes pieņem lēmumu pārcelties tālāk no iespējamās frontes līnijas”
Veselam
Ne vienmēr uzreiz jāķeras pie medikamentiem: 10 produkti, kas palīdz atbrīvoties no sāpēm
Lasīt citas ziņas

Pēdējā “UgunsGrēka” filmēšanas diena aizvadīta pagājušajā piektdienā. Vai pēc tās nav parādījusies tukšuma sajūta? “Laika atelpai nebūs, jo tūlīt sāksim filmēt komēdiju seriālu “Bitīt matos!” un šovasar turpināsim seriālu “Ēnu spēles”. Bet par to es arī mazliet priecājos, jo, ja man būtu brīvāks brīdis, es saprastu, ka “UgunsGrēks” ir beidzies. Pirms nedēļas visiem filmēšanas laukumā teicu: “Tas bija pēdējais kadrs,” – bet vārdi ir viena, sajūtas – pavisam cita lieta, jo noticēt, ka šis patiešām bija pēdējais kadrs, ir ārkārtīgi grūti,” atklāj režisore.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.