6. Attieksme pret vīriešiem 49

Provinces dāmas uz vīriešiem skatās vērtējoši un ar vēlmi uzbrukt pienācīgajam upurim. Tāda sajūta, ka viņās ir iemontētas novērošanas kameras. Viņas uzreiz noņem visu, ko var noņemt šim vīrietim. Parasti jau uzreiz noskaidro, cik vīrietis pelna, kur strādā, kur dzīvo utt. Viņām neinteresē, ka vīrietis var būt īsts dzērājs, galvenais, lai tas spēj viņas uzturēt.

Reklāma
Reklāma

7. Vēlme apprecēties

Veselam
Onkologi nosauc pārtikas produktus, kurus būtu tūlīt jāpārtrauc lietot uzturā, ja grib izvairīties no vēža 47
Kokteilis
VIDEO. Eirovīzijas uzvarētājs Nemo pāris minūtes pēc triumfa saplēš savu stikla mikrofonu 2
Kokteilis
FOTO. Latviešu slavenības, kas beidzamā gada laikā kļuvušas par daudzbērnu māmiņām: kas jauns viņu dzīvēs?
Lasīt citas ziņas

Protams, jebkura sieviete sapņo apprecēties. Problēma rodas tad, ja viņas vēlas apprecēties tikai statusa, mantas vai jebkādu citādu savtīgu iemeslu vārdā. Viņas vēlas dzīvot grezni, tādēļ savā partnerī meklē sponsoru.

8. Slikta atmiņa par savu biogrāfiju

Parasti provinces meitenes neatceras, no kurienes īsti nāk, nemaz nerunājot par viņu pagātni kā tādu. Ļoti bieži var dzirdēt neskaidrus stāstus par drūmu likteni.

CITI ŠOBRĪD LASA

9. Nepārspējama pārliecība par savu neatvairāmību

Šāda meitene domā, ka viss dzīvē paredzēts tieši viņai. Viņa uzskata, ka neeksistē tāda lieta, kā konkurence, ka visi vīrieši ir gatavi pamest savas ģimenes viņas dēļ, ka lielpilsēta visu šo laiku gaidījusi tikai viņu. Viņa nepazīst vārdu “kompleksi”.

10. Pārāk daudz rotaslietu

Ja meitene nāk no “dziļiem laukiem”, viņām nepieciešams, lai ķermeni rotātu visas iespējamās rotaslietas. Tās var būt pat mammas vai omītes rotaslietas… Viņas vadās pēc domas – ja zelts, tad meitene izskatās “dārga”.

11. Darbs

Tas ir jebkurš darbs, kas var palīdzēt viņai iepazīties ar bagātu un tiešām ļoti turīgu vīrieti. Ļoti bieži tās ir administratores, viesmīles.

Dāmas, atcerieties, ka vienmēr nepieciešams izcelt savu individualitāti! Neesiet “lētas” un neuzlieciet sev virsū cenu! Katra no jums ir unikāla un savā ziņā vērtīga! Protams, iesakām šo rakstu neuztvert kā aizvainojumu meitenēm no provinces. Kā jau minējām, sievietes ir dažādas, bet ir viens izteikts “tips”, par kuru šodien arī parunājām. Cieniet sevi un citus!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.