Foto – Shutterstock

1. Augstpapēžu kurpes – visur un vienmēr 49

Vienalga – vai viņas dodas uz tirgu pēc kartupeļiem, vai uz klubu dejot – viņas velk mugurā augstpapēžu kurpes. Viņas sapņo par zīmolu apaviem ar ārkārtīgi augstiem papēžiem. Ja viņas tādus nevar atļauties, tad nopērk pakaļdarinājumus, kurus uzreiz pa gabalu var atpazīt no oriģināla.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Ziemeļamerikas indiāņu zvēru horoskops. Uzzini, kurš dzīvnieks esi tu! 17
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm 99
Lasīt citas ziņas

2. Pārlieku liela seksualitātes izrādīšana

Īsti nav saprotams, kādēļ sievietes no lauku rajoniem un ciemiem cenšas pārlieku izrādīt savu seksualitāti. Šķiet, ka viņas cenšas visai pasaulei paziņot par sevi, parādot it visus savus dabas dotumus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja lūpu krāsa, tad spilgti sarkana. Ja matu krāsa, tad žilbinoši platīnblonda vai arī melna ar zilu nokrāsu. Ja dekoltē, tad noteikti ārkārtīgi dziļš, bet svārki, protams, pēc iespējas īsāki. Nevar nepieminēt viņu izteikto tieksmi pēc dzīvnieku raksta apģērbā, kā arī spīdumiem visur.

3. Dzīšanās pakaļ zīmoliem

Mēs pat varam ierindot šo sadaļu, kā pazīstamu zīmolu Ķīnas pakaļdarinājumi. Pats galvenais – kaut reizi mūžā iegādāties kaut ko īstā zīmola veikalā, lai visu atlikušo mūžu lepotos par to, ka tas tiešam ir bijis īsts. Viņas šo preces piekariņu liks klāt visur – pie somas, maka, telefona. Ja vajadzēs, pieliks arī pie jakas, jo galvenais – kaut cilvēki to redzētu!

Lai arī cik ļoti apģērba šiltīte neskrāpētu, neberzētu un netraucētu – meitene no provinces to nekad nenogriezīs. Šādas meitenes mīl savus pirkumus fotografēt kopā ar cenu zīmēm, lai pēcāk izliktu internetā.

4. Ārējā izskata “aprīkojumi”

Šādas dāmas ir patstāvīgie klienti gan skaistumkopšanas salonos, gan pie plastiskajiem ķirurgiem. Viņas vēlas lielākas lūpas, mazāku degunu, bet skropstas – cik vien garas var!

5. Ļoti lielas tusētājas

Ja kādā klubā redzat meiteni, kas visu vakaru staigā ar vienu glāzīti rokās, kuru viņa nedzer, bet tikai nēsā sev līdzi – visticamāk, ka tā ir meitene no provinces. Viņām gribas būt kā visām. Ja runa ir par dejošanu, tad no malas viņas izskatās pēc Ņujorkas labākajām striptīza dejotājām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.