
Foto – Aija Geida
Vafeles no auzu miltiem ar sieru. Viegli un kraukšķīgi! 0
Sviestu izkausē, pieber ķimenes un atdzesē.
Reklāma
Reklāma
Miltus sajauc ar sodu un sāli.
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts
13
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
ZEMAPZIŅAS TESTS. Izvēlies vienu kārti un saņem vēstījumu, kas tev jāapdomā jau šajā mirklī
Pieliek sviestu, skābo krējumu un samaisa.
Masai pievieno smalki sarīvētu sieru un visu samīca – mīklai jābūt stingrai.
ZEMAPZIŅAS TESTS. Izvēlies vienu kārti un saņem vēstījumu, kas tev jāapdomā jau šajā mirklī
Dzer krāna ūdeni? Svarīgi ievērot 4 stundu likumu un nekad nedzert siltu ūdeni
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts
Veido valrieksta lieluma bumbiņas, tās saspiež vafeļu pannā un cep aptuveni 40–50 sekundes karstākajā režīmā, līdz vafeles ir zeltaini brūnas.
Pasniedz ar aukstajiem salātiem vai siltām ziemas zupām.
Ceptu persiku un Parmas šķiņķa salāti. Džeimija Olivera recepte
Starptautiska žūrija noteikusi 30 Latvijas labākos restorānus 2015. gadā
Saldo kartupeļu krēmzupa
Saldā desa ar piparkūkām
Vistas “nageti” ar brokastu pārslām. Latviskā versija
Žāvētu augļu salāti
Ķirbja un svaigā siera zupa
Krēms ar dzērveņu ķīseli