
Foto – Aija Geida
Vafeles no auzu miltiem ar sieru. Viegli un kraukšķīgi! 0
Sviestu izkausē, pieber ķimenes un atdzesē.
Reklāma
Reklāma
Miltus sajauc ar sodu un sāli.
3 zodiaka zīmes, kuru pārstāvji laikā no Lieldienām līdz Jāņiem piedzīvos īpašu veiksmi
Pēc pirkumu veikšanas, izmantojot lietotni “Temu”, cilvēkiem no bankas kartēm pazudusi nauda
“Bākā bija vieta 25 litriem, bet uzpildījām 35…” Kliente izsaka aizdomas par degvielas uzpildes stacijas viltībām
Pieliek sviestu, skābo krējumu un samaisa.
Masai pievieno smalki sarīvētu sieru un visu samīca – mīklai jābūt stingrai.
“Mīlestībā tu atnāci pie mums!” Pasaulē nākusi Arnitas Oliņas un Dāvida Krūmiņa meitiņa
Garnadži veikuši prātam neaptveramas darbības! Otro Lieldienu rītā cietis kaķu palīdzības centrs REMI
Lai gan pāvests Francisks bija tautas mīlēts, tomēr atstāja aiz sevis sarežģītu mantojumu – vien dažas nedēļas pirms nāves viņš daudzus saniknoja
Veido valrieksta lieluma bumbiņas, tās saspiež vafeļu pannā un cep aptuveni 40–50 sekundes karstākajā režīmā, līdz vafeles ir zeltaini brūnas.
Pasniedz ar aukstajiem salātiem vai siltām ziemas zupām.
Ceptu persiku un Parmas šķiņķa salāti. Džeimija Olivera recepte
Starptautiska žūrija noteikusi 30 Latvijas labākos restorānus 2015. gadā
Saldo kartupeļu krēmzupa
Saldā desa ar piparkūkām
Vistas “nageti” ar brokastu pārslām. Latviskā versija
Žāvētu augļu salāti
Ķirbja un svaigā siera zupa
Krēms ar dzērveņu ķīseli