Vafeles no auzu miltiem ar sieru. Viegli un kraukšķīgi! 0
Sviestu izkausē, pieber ķimenes un atdzesē.
Reklāma
Reklāma
Miltus sajauc ar sodu un sāli.
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt?
1
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim
7
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
178
Pieliek sviestu, skābo krējumu un samaisa.
Masai pievieno smalki sarīvētu sieru un visu samīca – mīklai jābūt stingrai.
Veido valrieksta lieluma bumbiņas, tās saspiež vafeļu pannā un cep aptuveni 40–50 sekundes karstākajā režīmā, līdz vafeles ir zeltaini brūnas.
Pasniedz ar aukstajiem salātiem vai siltām ziemas zupām.