Foto – Aija Geida
Vafeles no auzu miltiem ar sieru. Viegli un kraukšķīgi! 0
Sviestu izkausē, pieber ķimenes un atdzesē.
Miltus sajauc ar sodu un sāli.
Pamosties plkst. 2.00 vai 3.00 naktī bez iemesla? Iespējams, pie vainas kāds no šiem pārtikas produktiem
10 lietas, ko darīja 80. gadu bērni un kas šokētu mūsdienu bērnus
“Katrs drosmīgs lēmums nesīs rezultātus.” Astroloģe nosauc divas zodiaka zīmes, kurām tuvojas liela veiksme
Pieliek sviestu, skābo krējumu un samaisa.
Masai pievieno smalki sarīvētu sieru un visu samīca – mīklai jābūt stingrai.
Veido valrieksta lieluma bumbiņas, tās saspiež vafeļu pannā un cep aptuveni 40–50 sekundes karstākajā režīmā, līdz vafeles ir zeltaini brūnas.
Pasniedz ar aukstajiem salātiem vai siltām ziemas zupām.
Ceptu persiku un Parmas šķiņķa salāti. Džeimija Olivera recepte
Starptautiska žūrija noteikusi 30 Latvijas labākos restorānus 2015. gadā
Saldo kartupeļu krēmzupa
Saldā desa ar piparkūkām
Vistas “nageti” ar brokastu pārslām. Latviskā versija
Žāvētu augļu salāti
Ķirbja un svaigā siera zupa
Krēms ar dzērveņu ķīseli



