Foto – Aija Geida
Vafeles no auzu miltiem ar sieru. Viegli un kraukšķīgi! 0
Sviestu izkausē, pieber ķimenes un atdzesē.
Reklāma
Reklāma
Miltus sajauc ar sodu un sāli.
Atkal kādam kas nepatīk? Mūsu pludmales volejbolistes tikušas pie zelta, bet kādam ir iebildumi pret viņu apģērbu…
Pēc sadursmes bērns vēl bija dzīvs, taču garām braucoša automašīna viņu nāvējoši notrieca – Latgalē notikusi smaga avārija
20 eiro starpība par tiem pašiem produktiem… Kurš pārtikas veikals Latvijā ir visdārgākais?
2
Pieliek sviestu, skābo krējumu un samaisa.
Masai pievieno smalki sarīvētu sieru un visu samīca – mīklai jābūt stingrai.
Veido valrieksta lieluma bumbiņas, tās saspiež vafeļu pannā un cep aptuveni 40–50 sekundes karstākajā režīmā, līdz vafeles ir zeltaini brūnas.
Pasniedz ar aukstajiem salātiem vai siltām ziemas zupām.
Ceptu persiku un Parmas šķiņķa salāti. Džeimija Olivera recepte
Starptautiska žūrija noteikusi 30 Latvijas labākos restorānus 2015. gadā
Saldo kartupeļu krēmzupa
Saldā desa ar piparkūkām
Vistas “nageti” ar brokastu pārslām. Latviskā versija
Žāvētu augļu salāti
Ķirbja un svaigā siera zupa
Krēms ar dzērveņu ķīseli



