
Foto – Aija Geida
Vafeles no auzu miltiem ar sieru. Viegli un kraukšķīgi! 0
Sviestu izkausē, pieber ķimenes un atdzesē.
Reklāma
Reklāma
Miltus sajauc ar sodu un sāli.
Ideālā vecuma starpība mīlestībā: cik gadus vecs partneris ir piemērots katrai zodiaka zīmei?
Rezultāti ir pārsteidzoši: vācu eksperti nosaukuši auto, kuri nav varējuši izturēt 100 000 kilometru nobraukuma testu
“Tā ir milzīga drosme vai neizmērojams stulbums?” Soctīklotāji reaģē uz Siliņas gatavību atkārtoti kandidēt uz premjeres amatu
3
Pieliek sviestu, skābo krējumu un samaisa.
Masai pievieno smalki sarīvētu sieru un visu samīca – mīklai jābūt stingrai.
Veido valrieksta lieluma bumbiņas, tās saspiež vafeļu pannā un cep aptuveni 40–50 sekundes karstākajā režīmā, līdz vafeles ir zeltaini brūnas.
Pasniedz ar aukstajiem salātiem vai siltām ziemas zupām.
Ceptu persiku un Parmas šķiņķa salāti. Džeimija Olivera recepte
Starptautiska žūrija noteikusi 30 Latvijas labākos restorānus 2015. gadā
Saldo kartupeļu krēmzupa
Saldā desa ar piparkūkām
Vistas “nageti” ar brokastu pārslām. Latviskā versija
Žāvētu augļu salāti
Ķirbja un svaigā siera zupa
Krēms ar dzērveņu ķīseli