Foto – Aija Geida

Vafeles no auzu miltiem ar sieru. Viegli un kraukšķīgi! 0

Sviestu izkausē, pieber ķimenes un atdzesē.

Miltus sajauc ar sodu un sāli.

Veselam
Pamosties plkst. 2.00 vai 3.00 naktī bez iemesla? Iespējams, pie vainas kāds no šiem pārtikas produktiem
Kokteilis
10 lietas, ko darīja 80. gadu bērni un kas šokētu mūsdienu bērnus
Kokteilis
“Katrs drosmīgs lēmums nesīs rezultātus.” Astroloģe nosauc divas zodiaka zīmes, kurām tuvojas liela veiksme
Lasīt citas ziņas

Pieliek sviestu, skābo krējumu un samaisa.

Masai pievieno smalki sarīvētu sieru un visu samīca – mīklai jābūt stingrai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Veido valrieksta lieluma bumbiņas, tās saspiež vafeļu pannā un cep aptuveni 40–50 sekundes karstākajā režīmā, līdz vafeles ir zeltaini brūnas.

Pasniedz ar aukstajiem salātiem vai siltām ziemas zupām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.