Foto – Aija Geida

Krēms ar dzērveņu ķīseli 0

Vispirms pagatavo dzērveņu ķīseli. Dzērvenes aplej ar 700 ml ūdens, vāra uz lēnas uguns, līdz ogas sāk izšķīst. Šķidrumu izkāš caur smalku caurduri un ielej atpakaļ katliņā. Pievieno 50 gramu cukura un aukstā ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti. Mazliet pavāra, līdz masa kļūst biezāka, un noliek atdzesēties.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Darbs ir dzīves jēga!? Kurām zodiaka zīmēm visātrāk draud izdegšana, bet kuras ir “darbadrošas”? 1
Kokteilis
Cilvēki satraukušies par Ģirta Ķestera pēkšņajām pārmaiņām: aktieris sniedz atklātu komentāru
Tik smagi “iegrābies” Putins nebija 25 gadus: tagad galvenais nepalaist šo iespēju garām
Lasīt citas ziņas

Saputo saldo krējumu, pievieno pūdercukuru un maltu kanēli, iemaisa sadrupinātas piparkūkas un noliek uz pusstundu aukstumā uzbriest. Traukā ielej atdzesētu dzērveņu ķīseli un liek piparkūku krēma bumbas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.