Foto – Aija Geida

Ķirbja un svaigā siera zupa 0

Ķirbi sagriež gabaliņos (ja miza ir mīksta, var nemizot). Sīpolus sakapā un apcep sviestā zeltaini brūnus. Tad pievieno ķirbi, maltu ingveru un pielej dārzeņu buljonu (var no aromātiskām saknēm vārīt pats vai izmantot bioloģiskos dārzeņu buljona kubiciņus, kam nav pievienotas E vielas). Uzliek vāku un sutina, līdz ķirbis kļūst mīksts. Vārīšanas beigās pieber sakapātu ķiploku. Masu sablendē, pēc tam iemaisa smalki sagrieztus svaigā siera gabaliņus, sāli, muskatriekstu un maltus melnos piparus. Zupu pasniedz ar grauzdētām ķirbju sēkliņām.

Reklāma
Reklāma
Notriektā tautumeita 7
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 63
Lasīt citas ziņas

! Gardi, ja piekož tikko ceptu maizīti ar ķiploku sviestu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.