Vafeļu tortīte ar svaigām ogām. Bez cepšanas! 0
Pagatavošana
1. No gatavām vafeļu plāksnītēm izgriež vienādas sirsniņas. Medu sasilda, iesijā cukuru un vāra, līdz pilnībā izkusis. Pievieno sviestu, samaisa un pavāra vēl 1-2 minūtes.
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
5 lietas, kuras nedrīkst izsviest no mājokļa pat tad, kad tās nokalpojušas
“Katru reizi ir šoks! Jūs dzīvojat…” Britu latviete salīdzina dzīvi Latvijā un Apvienotajā Karalistē
2. Noliek vafeļu sirsniņu uz pamatnes, pārziež ar gatavo medus krēmu, virsū liek nākamo vafeli. Izveido četras tādas kārtas. Pasniedzot pārlej ar kausētu šokolādi un rotā ar svaigām ogām.



