Vai Filadelfijas sieru var izmantot krēmos maskarpones vietā? 2

Kāda TV24 raidījuma “Šefpavārs uz līnijas” skatītāja uzdeva visai aktuālu jomas jautājumu – vai Filadelfijas sieru var izmantot dažādu krēmu vietā kūkās, piemēram, burkānu kūkā vajadzīgs pēc receptes Maskarpones krēms, bet vai to varētu aizstāt ar Filadelfijas sieru, kas savienots kopā ar putukrējumu?

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Tava dzīves kulminācija vēl gaida vai ir jau pagātnē? Katra zodiaka zīmes pārstāvja dzīves labākie gadi
Hormons, kas traucē notievēt: 8 produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
Kokteilis
“Riebjas skatīties uz šīm rozā smadzenītēm…” Vairākas sievietes nopeļ Didrihsonus teātra spēlēšanā par it kā pazudušajām pasēm 12
Lasīt citas ziņas

Jā, protams, to var darīt – gala produkts tad vienkārši būs liesāks, saka šefpavāre Ina Poliščenko.

“Citi atjauc Filadelfijas sieru ar saldo krējumu, jā, bet citi pievieno skābo krējumu, cukuru, citronu mizas rīvējumu – tad Filadelfijas siers ir izmantojams kā krēms,” atzīst Poliščenko.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja Filadelfijas sieru atjauc ar putukrējumu, tad gan putukrējumam vajadzētu būt pēc iespējas stabilākam – pēc konsistences tam jābūt ļoti stingram, jo tas pildīs sviesta krēma funkciju, saka šefpavāre.

Ar krēmsieriem vispār versijas esot dažādas, var gatavot arī sāļos krēmus, pievienojot dažādus garšaugus pēc izvēles.

Ja recepte pieprasa konkrēto sastāvdaļu, bet tās nav, vienmēr ir alternatīva, ar ko aizstāt – nebūs nepareizi, bet būs savādāk, mierina pavāre.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.