Tu esi gatava atkal emocionāli atvērties? 0


Kad mūs sāpina vai liek vilties, ir tikai loģiski, ka mēs emocionāli noslēdzamies sevī. Mēs baidāmies atkal uzticēties un atvērt savu sirdi. Ir skaidrs, kamēr tu baidīsies, nekas labs neizdosies. Tam ir vajadzīgs laiks. Kad jutīsi, ka atkal vari cilvēkiem uzticēties, vari uzsākt jaunas attiecības!

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
TV24
Ar ko Lukašenko uzjautrinājis Slaidiņu: “Tur veči stūma ezi ārā ar visām adatām!” 12
RAKSTA REDAKTORS
“Mums nav kur iet! Noslēgšot gāzi un ūdeni!” Ogrē daudzīvokļu ēku atzīst par bīstamu un iedzīvotājiem nekavējoties liek pamest mājas 150
Lasīt citas ziņas

Tu esi atlaidusi visas dusmas, kas bija sakrājušās iepriekšējās attiecībās?

Ja tevī iekšā vēl sēž aizvainojums vai dusmas par iepriekšējām attiecībām, tās noteikti atbalsosies arī jaunajās. Lai sāktu kaut ko jaunu, ir pilnībā jāatlaiž vecais. Jaunajam partnerim nav jāmaksā par iepriekšējā kļūdām.

Vai tu spēsi atkal uzticēties?

CITI ŠOBRĪD LASA

Un ne tikai otram cilvēkam, bet arī sev. Ja iepriekšējās attiecībās tevi piekrāpa, tad var gadīties, ka šaubīsies arī par jauno partneri. Tā tam nevajadzētu būt! Viena cilvēka nepieņemama rīcība nenozīmē, ka visi tā dara.

Tu mīli sevi?

Tas nav viegls uzdevums. Mēs regulāri gribam sevī kaut ko mainīt. It īpaši pēc šķiršanās. Ja tevi pameta, tad tev noteikti ir vēlme domāt „Kas gan manī ir nepareizs?”. Bet atceries – kamēr tu nemīlēsi sevi, iemīlēt tevi nevarēs arī citi.

Avots: Clubber.com.ua

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.