Foto – Shutterstock

Ivars Caune, Latvijas čempions rallijā, servisa “Brasla auto” īpašnieks: “Detaļas dabūt šodien nav problēma. Pašdarbības remontu problēmas ir citas. 3

Darba apstākļi – vai mājās kādam ir pacēlājs, bez kura mūsdienu auto daudzām vietām piekļūt gluži vienkārši nav iespējams?

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 skaitļiem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

Sagādes operativitāte. Sačakarēsi tu mājās to tapiņu un blīvgumijas, kā jaunas dabūsi? Ar tramvaju pakaļ brauksi? Mums tomēr ir stabili loģistikas kontakti, gandrīz jebko darba gaitā pietrūkušu varam sagādāt minūtēs, nevis dienās.

Pieredzes un speciālu rīku trūkums. Katrs māj­amatnieks zina, ka visgrūtāk un lēnāk top, piemēram, kāpņu pirmais pakāpiens. Pie septītā procesu jau esi “izkodis”, viss sokas raiti. Bet tad trepes ir pabeigtas. Un nākamo reizi šīs iemaņas un speciāli pirktais zāģītis tev noderēs (varbūt) pēc daudziem gadiem. Profesionāļiem tomēr vieglāk.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vēlu sekmes, protams, pašdarbības drosminiekiem. Tikai brīdinu – ja brauksiet uz servisu nevis uzreiz, bet kaut ko jau sabojājuši vai internetā nepareizi nopirkuši, atlaižu nebūs. Pareizo detaļu sagādāsim, uzstādīsim, bet nevajadzīgo, jums nederīgo nemainīsim un no rēķina neatskaitīsim. Starp citu – arī detaļas mēs kā pastāvīgi un relatīvi liela apjoma klienti no vairumtirgotājiem tomēr dabūjam mazliet lētāk.”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.