Foto – Aija Geida

Vaniļas cepumi 0

Bļodā miltus sajauc ar cukuru, vaniļas cukuru, sāli, samaltajām mandelēm. Miltu maisījumā ieberž sviestu un mīca mīklu, līdz tā kļūst viendabīga. Atdzesē ledusskapī 12 stundas. Pēc tam mīklu izrullē un izspiež dažāda lieluma aplīšus, ko cep iepriekš līdz +190 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 10–12 minūtes.

Reklāma
Reklāma
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 154
Lasīt citas ziņas

Glazūru gatavo, pūdercukuru sajaucot ar citrona sulu (to lej klāt pamazām, līdz izveidojas plūstoša masa). Kad cepumi atdzisuši, tiem uzlej glazūru un kārto piramīdas. Dekorē ar cukura rotājumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.