
Foto. pexels.com’/Nadin Sh
2. Sakrati burciņā! 0
Ieliec vārītu olu maza izmēra burciņā ar vāku, pievieno pāris ēdamkarotes ūdens, aizver vāku un kārtīgi sakrati! Pēc dažām sekundēm čaumala saplaisās, un to varēs viegli noņemt. Ideāli, ja lobāmas vairākas olas vienlaikus – ātri, efektīvi, jautri.
Reklāma
Reklāma
No šokolādes līdz kotletei – mūžīgais “kaut ko varētu iekost”? Kad ar šo nepārvaramo tieksmi pēc ēdiena jau jāvēršas pie ārsta?
Cik kaloriju ir jāsadedzina dienā, lai zaudētu svaru: precīza atbilde
10 iemesli, kāpēc cilvēkam kārojas tieši garšīgu ēdienu. Garšas kārpiņas? Nē, tās nav pie vainas!