
Foto. pexels.com’/Nadin Sh
1. Olu iemērc ledusaukstā ūdenī 0
Kad ola izvārīta, ieliec to ledusaukstā ūdenī vismaz 5 minūtes. Nevis tikai, lai “atvēsinātu”, bet lai čaumala sarautos, atdalītos no baltuma un veidotu gaisa kabatu. Rezultāts? Čaumala nokrīt gandrīz pati – gluži kā miziņa. Vēl viens ieguvums: neapdedzini pirkstus un olu var ātrāk ēst.
Reklāma
Reklāma
No šokolādes līdz kotletei – mūžīgais “kaut ko varētu iekost”? Kad ar šo nepārvaramo tieksmi pēc ēdiena jau jāvēršas pie ārsta?
Cik kaloriju ir jāsadedzina dienā, lai zaudētu svaru: precīza atbilde
10 iemesli, kāpēc cilvēkam kārojas tieši garšīgu ēdienu. Garšas kārpiņas? Nē, tās nav pie vainas!