Foto-Baiba Buceniece

Salāti ar marinētu un grilētu vistas fileju. Ideāli piknikam! 0

Kā gatavot?

Vistas fileju pārkaisa ar garšvielu vistas gaļai, atstāj marinēties 10 – 15 minūtes.

Kokteilis
Ziemassvētki – brīnumu laiks, bet daļai zodiaka zīmju pārstāvju tās ir tīrās mocības! Uzzini, kuras zīmes patiesībā necieš šos svētkus
FOTO. Bērnudārzs, par kuru runā visa Latvija – tik grezna Ziemassvētku pasaka, šķiet, citviet nav redzēta
Kokteilis
Arestēts Makrona galvenais sulainis. Viņš prezidenta acu priekšā darījis ko tādu, kas šokējis visu Franciju
Lasīt citas ziņas

Pēc tam cep uz grila vai pannas, līdz gatava.

Sagriež vidēji plānās sloksnītēs.

Uz šķīvja kārto salātu lapas, pāri – ķiršu tomātu pusītes, gurķa gabaliņus, papriku, avokado šķēlītes, ananasa kubiciņus un riekstus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Viegli pārlej ar balzametiķa un eļļas mērci, kam pievienots cukurs un sāls. Pāri kārto vistas filejas sloksnītes.

Krodziņa “Ķirmis” šefpavāra Andreja Stepanova recepte

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.