Foto – Aija Geida

Salāti ar virzām 0

Papriku nomazgā un sagriež mazos gabaliņos. Sīpolu nomizo un sakapā, ķiploku izspiež caur ķiploku spiedi. Virzu un salātu lapiņas nomazgā, nosusina virtuves papīra dvielī un mazliet sakapā. Visas sastāvdaļas liek bļodā un samaisa.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Gatavo mērci, sajaucot citrona sulu ar cukura sīrupu, olīveļļu, maltiem melnajiem pipariem un sāli. Uzlej salātiem mirkli pirms pasniegšanas galdā (citādi tie drīz atsulojas).

SVARĪGI

Virzu neiesaka lietot grūtniecēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.