Veģetārie tīteņi ar kariju 0

Kā gatavot?

Burkānus sarīvē uz rupjās rīves, sīpolus sasmalcina, tad 6 – 7 minūtes cep 2 ēdamkarotēs eļļas, pēc tam pārliek lielā bļodā. Pievieno pupiņas bez šķidruma, sasmalcinātos zaļumus, garšvielas un samaisa.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Kokteilis
VIDEO. Karaliskā sveiciena vietā sūdi! Anglijas godasardzes zirgs nokārtojas Trampa priekšā
Lasīt citas ziņas

Kāpostgalvai atdala virsējās lapas un blanšē viegli sālītā verdošā ūdenī. Lapās liek sagatavoto dārzeņu pildījumu un satin.

Katliņā uzkarsē atlikušo olīveļļu un tajā apbrūnina miltus, pielej 200 ml ūdens, kurā blanšētas kāpostlapas, pievieno apelsīnu sulu un kariju. Maisa, līdz uzvārās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cepeškrāsnī 180 °C temperatūrā liek trauku ar tīteņiem, pārlej ar karija mērci un sautē apmēram 20 minūtes.

Recepte 6 porcijām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.