Veģetārie tīteņi ar kariju 0

Kā gatavot?

Burkānus sarīvē uz rupjās rīves, sīpolus sasmalcina, tad 6 – 7 minūtes cep 2 ēdamkarotēs eļļas, pēc tam pārliek lielā bļodā. Pievieno pupiņas bez šķidruma, sasmalcinātos zaļumus, garšvielas un samaisa.

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Kokteilis
ZEMAPZIŅAS TESTS. Izvēlies vienu kārti un saņem vēstījumu, kas tev jāapdomā jau šajā mirklī
Lasīt citas ziņas

Kāpostgalvai atdala virsējās lapas un blanšē viegli sālītā verdošā ūdenī. Lapās liek sagatavoto dārzeņu pildījumu un satin.

Katliņā uzkarsē atlikušo olīveļļu un tajā apbrūnina miltus, pielej 200 ml ūdens, kurā blanšētas kāpostlapas, pievieno apelsīnu sulu un kariju. Maisa, līdz uzvārās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cepeškrāsnī 180 °C temperatūrā liek trauku ar tīteņiem, pārlej ar karija mērci un sautē apmēram 20 minūtes.

Recepte 6 porcijām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.