Vitalijs Trusevičs 5


“Mūsu partija ir sociāldemokrātiska, tādēļ uzsvaru likšu uz sociāliem jautājumiem – izglītību un veselību. Tāpat manā prioritāšu augšgalā būs rūpes par ekoloģiju.”

Reklāma
Reklāma

“Saskaņa”

7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas

Dzimis 1970. gada 15. augustā Ventspilī. Deviņdesmitajos gados bija pazīstams kā Latvijas čempions kikboksā, Ventspils aerokluba vadītājs un izpletņlēcējs. Strādājis par miesassargu, bet 2004. gadā pēc neveiksmīga lēciena ar izpletni kļuvis par pirmās grupas invalīdu un vēlāk pievērsies politikai, pievienojoties Tautas saskaņas partijai. 2013. gadā no “Saskaņas centra” saraksta ievēlēts Ventspils domē.

Juris Rozenvalds: Ņemot vērā, ka pēdējās trijās pašvaldību vēlēšanās “Saskaņas” panākumi pašvaldību vēlēšanās Ventspilī svārstījās starp vienu un trim deputātu mandātiem, nerodas iespaids, ka “Saskaņa” arī 2017. gadā varētu būtiski mainīt spēku samēru Ventspils domē. Turklāt tā uzsver gatavību sadarboties ar jebkuru politisko spēku, kas strādās iedzīvotāju labā. Atšķirībā no “Saskaņas” ofensīvas Liepājā un Daugavpilī, kur sarakstu priekšgalā ir no Rīgas deleģētie visā valstī pazīstamie Saeimas deputāti Valērijs Agešins un Andrejs Elksniņš, Ventspilī “Saskaņa” balstās uz vietējiem spēkiem – saraksta līderis Vitalijs Trusevičs ir arī pašreizējās domes deputāts, 11 no 16 partijas sarakstā iekļautajiem kandidātiem piedalījās arī 2013. gada vēlēšanu sarakstā, arī saraksta programmatiskās nostādnes ir diezgan piezemētas.

Atzīme: ★★★★

CITI ŠOBRĪD LASA

Andris Akmentiņš: PAR. Bezmaksas ēdināšana bērnudārzos ir labs solījums, jo viss pārējais šķiet izdarīts. Godīga konkurence arī ir labs solījums. Laba biogrāfija, atstāj uzticamu iespaidu.

PRET. Maza atpazīstamība publikā. Ja būtu kaut viena ideja, kā nodrošināt šo godīgo konkurenci Ventspilī! Kā? Rīgas domē “Saskaņa” pierādīja pretējo, piemēram, cenšoties iejaukties tirgū ar savu – sliktāku – produktu. Un kā tad ir – vai Ventspilī “Saskaņa” jebkad ir pildījusi reālas opozīcijas funkcijas vai arī balsojusi saskaņoti ar pārējo domi?

Atzīme: ★
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.