Foto: Shutterstock

Vienkāršs, bet ļoti gards un aromātisks ābolu pīrāgs. Pa spēkam katram! 0

Šo brīnišķīgo ābolu pīrāgu mēdz saukt arī par “trīs ābolu” pīrāgu un neko citu patiešām nevajag! Tas ir vienkārši pagatavojams no viegli pieejamiem produktiem, bet ne mazāk gards kā sarežģīto recepšu rezultāti.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
10. jūlija pilnmēness būs liktenīgs tieši šīm zodiaka zīmēm
“Manām meitenēm jāēd plika maize. Vai rīt brokastis atkal nedabūs?” Skaisto svētku sajūtu aizēno organizatoriskas nedienas 1
Lavrovs tikšanās laikā ar Rubio piedāvājis “jaunu ideju” miera panākšanai Ukrainā 3
Lasīt citas ziņas

Noteikti izmēģini un tu nebūsi vīlies!

Sastāvdaļas:

• Olas – 3 gab.
• Piens – 180 ml
• Sviests – 80 grami
• Cukurs – 150 grami
• Kviešu milti – 300 grami
• Cepampulveris – 5 grami
• Āboli – 3 gab.
• Pūdercukurs un kanēlis – dekorēšanai

Pagatavošana:

CITI ŠOBRĪD LASA

1. Traukā kārtīgi sakuļ olas ar cukuru – tā, lai masa kļūst pufīga.

2. Pēc tam pievieno izkausētu sviestu. Pēc tam turpat arī pienu, cepampulveri un miltus. Visu kārtīgi sajauc, lai veidojas viendabīga mīkla.

3. Iejauciet šajā mīklā pirms tam plānās šķēlītēs sagrieztus, nomizotus ābolus.

4. Uz cepampannas uzlieciet cepampapīru un lejiet masu virsū.

5. Liek cepeškrāsnī un cep aptuveni 35 minūtes 180 grādu karstumā.

Kad pīrāgs gatavs, uzkausiet tam pūdercukuru un kanēli. Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.