Vīnogu smūtijs ar kivi un sojas pienu. Kokteilis veiksmīgai dienai 0

Kivi piena desertos var kļūt nedaudz rūgtens. Augļa rūgtumu var noņemt, to nomizojot, paturot verdošā ūdenī un tad atdzesējot.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
2 lielām glāzēm
450 g gaišo vīnogu bez kauliņiem
2 kivi
1 banāns
100 ml jogurta
1 ēdamkarote medus
2 ledus gabaliņi

Pagatavošana
1. Vīnogas nomazgā, pāris ogu atliek dekorēšanai. Kivi un banānu nomizo, vienu kivi šķēlīti atliek dekorēšanai.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Visas sastāvdaļas liek blenderī un samaļ viendabīgā masā. Dekorē ar vīnogām un kivi šķēlīti un uzreiz pasniedz.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.