Vīnogu smūtijs ar kivi un sojas pienu. Kokteilis veiksmīgai dienai 0

Kivi piena desertos var kļūt nedaudz rūgtens. Augļa rūgtumu var noņemt, to nomizojot, paturot verdošā ūdenī un tad atdzesējot.

Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
2 lielām glāzēm
450 g gaišo vīnogu bez kauliņiem
2 kivi
1 banāns
100 ml jogurta
1 ēdamkarote medus
2 ledus gabaliņi

Pagatavošana
1. Vīnogas nomazgā, pāris ogu atliek dekorēšanai. Kivi un banānu nomizo, vienu kivi šķēlīti atliek dekorēšanai.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Visas sastāvdaļas liek blenderī un samaļ viendabīgā masā. Dekorē ar vīnogām un kivi šķēlīti un uzreiz pasniedz.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.